Flori in Iasi gasesti la noi.

Flori in Iasi gasesti la noi.

Livrare flori Iași - Florărie Online Iași


Pe www.daruiesteonline.ro poti alege cele mai frumoase flori din Iasi . Buchete de flori mari sau mici, cu 3 flori sau 101 trandafiri, aranjamente florale in cutii rotunde,patrate, flori in carti, flori in vase de ceramica, umbrele cu flori, becuri si boluri de sticla decorate si ele cu flori, clasicele cosuri cu flori….sau cate ne mai vin noua celor de la Unique Moments Florarie Iasi in minte Toate in modele variate, marimi diferite, toate pentru voi cei care va doriti sa daruiti magia florilor persoanelor dragi din jurul vostru mai ales acum in prag de primavara. Cu totii stim ca 1 martie si 8 martie sunt cele doua zile din an in care se ofera cele mai multe flori. Flori in semn de pretuire pentru toate femeile din jurul nostru. Flori pentru mame si sotii pentru colege, flori pentru partenerele de afaceri, flori pentru sefe (nu numai petru cele dragute J). Desigur flori pentru doamnele ce ne educa copiii, flori pentru doamna educatoare sau doamna invatatoare, flori pentru doamna doctor ce ne-a facut bine de atatea ori. Si cate alte doamne, domnisoare care merita un buchet de flori doar pentru ca ne fac viata mai frumoasa, nu-i asa domnilor?

8 Martie - Cadouri de 8 martie pentru doamne și domnișoare

Si pentru ca toate aceste doamne domnisoare sa primeasca cele mai frumoase flori si daca imi permiteti un sfat, atunci domnilor, doamnelor comandati din timp flori!!!!

Sa aveti o primavara minunata cu soare si parfum de flori.

Cu drag,

Monica – Unique Moments Florarie Iasi

P.S. Si nu uitati….daca nu aveti timp noi livram flori oriunde in Iasi. Acasa, la birou, la spital, la restaurant sau unde vrei tu.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!