Nunta

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Nunta Iasi

După taina sfântului Botez, nunta este al doilea mare eveniment din viața unui om. Nunta este o zi încărcată de emoții, o zi la care, în special noi fetele, visăm încă din copilărie. E drept că fiecare dintre noi visăm și ne imaginam ziua nunții în mod diferit însă atât o nuntă tradițională cât și o nuntă modernă urmează etape și tradiții. 
De la cererea în căsătorie până la luna de miere, nunta este o înșiruire de momente pline de farmec, nu de puține ori pline de tensiuni, dar în timp rămân amintiri unice din viața noastră.
Cererea în căsătorie. Spontană sau îndelungat planificată, romantică cu nelipsiții trandafiri roșii și inelul cu diamant, într-un loc oarecare sau locație romantică, cererea în căsătorie, reprezintă startul pregătirilor de nuntă.  
 Nașii au un rol foarte important, ei fiind considerați părinții spirituali ai tinerilor căsătoriți. Alături de miri și părinții acestora, nașii de cununie sunt personajele principale atât în timpul cununiei religioase cât și la petrecerea de nuntă. Urmează o pleiadă de momente care toate la un loc fac din acest eveniment, nunta, un moment unic. 
Alegerea restaurantului (In Iasi recomandam Restaurant Capitol, Restaurant Pleiada, restaurant Ristreto, restaurant Belaria, restaurant La Castel, restaurant Bucium, sali evenimente Palas), rochia de mireasă, costumul mirelui, stabilirea bisericii pentru cununia religioasă, alegerea meniului de nuntă, tortul miresei, formația de nuntă, muzica, fotograful, videograful, invitațiile de nuntă, mărturiile pentru invitați, băuturile pentru nuntă, stabilirea machiajului și a coafurii, alegerea accesoriilor pentru mireasă sunt doar câteva din pregătirile făcute de viitorii miri singuri, ajutați de cei apropiați sau apelând la serviciile unui wedding planer. 

Decor nunta Iasi

De departe alegerea decorului, a florilor de nuntă, tema nunții este visul oricarei mirese.Toate am visat de mici la un decor de nuntă elegant sau poate tradițional, clasic sau modern în care florile să ne înconjoare și să creeze acea atmosferă minunată în ziua nunții. E consacrat deja faptul că decorul nunții trebuie să urmeze o temă preferată. Buchetul miresei, buchetul nașei, lumânările de cununie, cocarda mirelui, a nașului, cocardele invitaților, florile domnișoarelor de onoare, fie ele brățări, coronițe sau buchete, decorul bisericii, decorul locației de nuntă, florile de pe tortul miresei toate trebuie armonizate între ele într-o tematică de nuntă sau un concept floristic.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!