Cruci si Jerbe Funerare

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Cruci funerare si Jerbe din flori naturale Iasi

Fac parte din categoria de lux a aranjamentelor florare funerare pentru transmiterea condoleanțelor. Iti punem la dispoziție serviciul nostru de livrare gratuită în Iași pentru toate aranjamentele funerare, inclusiv cruci din flori. Panglica cu mesajul de condoleanțe este gratuită și se livrează împreună cu aranjamentul funerar ales de dumneavoastră, fie coroană rotundă funerară, fie inimă funerară, fie cruce funerară, toate din flori naturale.

Livrare jerbe funerare Iasi

Pe langa livrarea gratuita de coroane si jerbe funerare in Iasi livram coroane si in Aroneanu, Balciu, Barnova, Bratuleni, Breazu, Carlig, Ciurea, Dancu, Gaureni, Hlincea, Holboca, Horpaz, Lunca Cetatuii, Miroslava, Paun, Rediu, Sorogari, Tomesti, Uricani, Valea Adanca, Valea Lupului, Visan, si Valea Ursului. Toate coroanele funerare pregatite de floristii nostri in atelierul Unique Moments sunt insotite gratuit de mesajul tau de condoleante ce insoteste coroana sau jerba aleasa.
Livrarea de coroane funerare in orasul Iasi si limitrof in limita a 10km este gratuita. 
Produsele cu livrare in alte orase din Romania altele decat Iasi si limitrof 10km vor fi livrate prin curieri nationali precum Fan Curier, Cargus, Sameday  caz in care data livrarii este stabilita de acestia.
Prin exceptie de la termenii de livrare de mai sus facem livrari si in localitati situate in judetul Iasi la maxim 50-60km de orasul Iasi doar la cererea expresa a clientilor si numai dupa achitarea unei contravalori suplimentare de transport in valoare de 1,5ron/km(se aduna atat cursa de dus cat si de intors) si nu in perioadele aglomerate precum 1Martie, 8 Martie, Sarbatorile Pascale, Craciun sau Anul Nou
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!